endast jag som är vaken

Och jag tar promenader sent på kvällen. Ett vitt täcke har lagt sig över landskapet, täckt över, omfamnat alla brister och alla fel. Och fastän frosten biter i min kind och det är sent på kvällen, så är det i denna kyla som jag inser hur vackert allt är. De tiotusentals stjärnor som tindrar på vinterns mörka bakgrund, månljuset som får den snöklädda marken att glittra. Och snöflingor som virvlar, dansandes ner över mig.


every positive action has a



trick me once shame on you

Igår spenderades hela dagen åt att införskaffa julklappar till familjen + Gustav, jag är som vanligtvis alltid ute i sista sekunden med allt. Sen när det var klart kom Gustav hem till mig och vi önskade varandra God Jul och bytte julklappar, samt myste en stund hemma hos mig. Resten av kvällen tillägnades åt att slå in julklappar med mami och att dricka te. Sedan när alla i familjen hade somnat, hade jag och min syster Elin en kupp där vi smög ner (krigsmålade) och klämde på alla julklapparna under granen och gissade vad dom innehöll. "Hej jag är 5 år" Sen kom papi in och upptäckte oss sittandes bakom soffan haha, fail. Nu är det hur som helst äntligen julafton! Och snart kommer farmor hit. Nej nu ska jag springa ner till resten av familjen, God Jul på er!

-


she couldn't quite explain it

Söndagskvällen var jättemysig med flickorna igår. Först träffades vi vid Gläntan och åkte pulka (somliga var bättre än andra haha) sedan när vi var helt frusna så gick vi vidare hem till Elin och där bjöds det på både julgodis och te. Mums! Sen idag på morgonen kom Gustav hem till mig och vi myste enda fram till middagen, sen skulle han iväg på träning. Och nu ikväll blir det antingen fest med Spånga/Bromma folket eller så myser jag hemma och drar sedan hem till Gustav när han kommit hem från träningen. Har fortfarande inte bestämt mig. Smell yah later bitches, peace ouuuuuuuut.


-


blicken som får mig ur balans

jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu
jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

beautiful beat get me out


you are the worlds greatest

Sitter just nu i min säng, Sofia som sov över här gick precis hem (hon skulle på julmarknad och middag med sin familj). Igår hade vi en "myskväll" där vi kollade på 2 filmer och åt massa gott tills vi höll på att spricka, vi lyckades inte somna förrän kvart i 4 så jag är helt död nu för tillfället, men det lär nog snart gå över. Annars får det snart bli en liten tupplur för min del. Nej nu ska jag gå ner och hjälpa mami och papi att bygga ihop våran nya soffa. Puss!


ett brev skickat tusen gånger

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans charm, till långa nätter, till långa nätter


let you sweep me off my feet

Svarta naglar.
Svart klänning.
Svart jacka och svarta klackar.
Endast ett par röda läppar
i en stad som var täckt av ett vitt täcke.

i don't want this moment


I'm on the edge just trying to survive
As the angels cry

it's a good-good night

Precis kommit hem från Gustav. Nu ska jag möta Elin vid Lunda och sedan ska vi bege oss till Konsum och köpa lite godis. Sen blir det leka och mysa som gäller för vår del. Gick förövrigt jättebra på vg-mvg delen i matte idag (eller det kändes som det), jag svarade hur som helst på alla frågor så vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa nu hehe. Återkommer senare ikväll. Byeeee bitches.

-


Imorgon gör jag inte misstag, inte en enda felbedömning,
jag andas perfektion.

john blund hatar min man

Idag efter skolan satt jag och småpluggade, flitig som jag är. Sen på kvällen kom Gustav över och vi pluggade lite tillsammans och hade det mys (jag tog även en paus och sprang ut i snön och virrade runt). Nu sitter jag och skriver klart svenskan, och snart blir det att köra en Gustav och sova för min del (Gustav sitter och gör mig sällskap via msn men han börjar bli en trött mupp nu som vanligt vid den här tiden haha). Imorgon blir det en lång onsdag, sen har jag bara en lektion på torsdagen och sedan är det avslutning på fredagen! "Hej jag räknar ner dagarna tills helvetet är slut".

don't know why i'm afraid


från den tiden då vi nästan nådde solen.

everything you want is wrong

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har varit mycket nu de senaste dagarna.
I fredags chillade jag med Gustav och hade det hur mys som helst, sedan på lördagen var jag på tjejmiddag hos Lorp, följt av fest i Bromma. Sedan klockan 2 på natten mötte Gustav mig och vi gick hem till honom och jag sov kvar där. Sen gick hela söndagen åt att sova och mysa med Gustav istället för att plugga, som den egentligen borde ha gjort! Så idag blev det mycket plugg för min del efter skolan. Är nu precis klar med samhällskunskapen och strax även med matten. Imorgon går jag kort dag, sen blir det hem och plugga igen för min del. Kul. Men snart är det lov, bara att hålla ut. Godnatt!

the devil walks next to me




Tonight I lack the strength to even move,
When you walked, now watch me die


-

Heyyyyy. Vaknade precis av att Gustav ringde på min mobil, råkade som vanligt somna efter hemkomsten från skolan. Nu ska jag kolla på Paradise Hotel och ta en kopp te men först prata klart med Lorp. Åh så fail, skulle slå armen i takt till "rulla rulla en bulla, baka baka en kaka.." med felicia, så slog jag armen på spiken mitt på väggen, av alla ställen(?) Idiot. Fast vi fick oss ett gott skratt haha så det var värt det, Puss!

the reason why i'm closed

so tell me when you hear my heart stop
you're the only one that knows
tell me when you hear my silence
there's a possibility i wouldn't know


jag föreställde dig i solen



let's make new memories

Sitter nu i skolan och har samhällskunskap, vi ska skriva en analys om en valfri konflikt/samhällsfråga, jag har valt att skriva om Nepal. Snart är lektionen hur som helst slut och då är det lunch och sen är det matte-prov för min del, äckligt segt. Jaja, ska försöka hålla humöret på topp dagen ut! C yaaah

Update: alla rätt på provet!! Humöret på topp hela veckan ut!!

call me, i won't be home

Dagens samhälle är full med idioter. Äckliga människor som inte har något annat för sig än att skada oskyldiga liv. På väg hem från festen i lördags blev Sofia en av dom som fick ta smällen. Ett par killar åker förbi i en bil och skjuter med ett luftgevär, kulan sitter nu kvar i hennes armbåge och hon kan bli förlamad i en del av armen om den har träffat ett nervsystem. Jag är så jävla arg. Tänk om den hade träffat henne/någon av oss andra i ryggen eller ansiktet, då hade den personen kunnat vara död nu. Hemsk tanke, men det hade lika väl kunnat sluta så. Jag skulle aldrig klara av att mista någon av er. Aldrig.

Mitt hjärta slår för dig Sofia Brunn. Min bästavän.


livet är inget för amatörer



Och ikväll vill jag dricka vitt vin och sjunga duetter med fantastiska människor.
För att sedan somna i en mjuk säng med vita lakan i ett alltför utvuxet flickrum.


lay your hands over me

Jag vet inte hur man svarar. Jag vet bara vad jag tycker, men orden i huvudet är som röster under vattnet. De är snedvridna och otydliga.

-

Jag sitter just nu och tittar på ett amuletthalsband som jag fick av min farmor för några år sedan. Det är något magiskt över saker som glittrar. Något som drar ögonen till sig och håller dem fast. Lite som att behålla ögonkontakten lite för länge med en främling. Eller som att säga hej till någon man tycker är fin men som man inte känner när den passerar på trottoaren. Lite förbjudet. Ändå kan man inte låta bli.

en berättelse om en flicka



flickan bodde bakom den sista dörren längs gatans vägkant. på morgonen brukade hon sitta på trappan utanför sin dörr och äta persikor. innanför dörren fanns en fin soffa. den var lite trasig men flickan brydde sig inte så mycket om det.
lite som att sväva på rosa moln brukade hon tänka medan hon log för sig själv. hon älskade att baka. hennes favoritkaka såg ut som små kaniner och smakade sött. flickan var ganska ensam. men när hon kände sig ensam brukade hon sätta upp små lappar ovanför soffan, som den här tillexempel. jag tror att flickan gillade rosa.

i told you from the start

Sitter just nu och skriver på engelska läxan som är till nästa vecka, samt dricker en stor kopp te. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men blir troligen fest eftersom jag tillbringade hela förra helgen hemma. Puss


always keep a bottle near



i'm insane, but i'm happy.

his chest under my fingertips

Tråkig och lång skoldag idag, två lärare fick utbrott för ingenting och maten var ingen större hit. Trots motgångarna så gjorde jag och Jessica det bästa av situationen. Vi tog en lektion i taget, ignorerade lärarna, åt godis till lunch från cafeterian och skrattade så mycket så att vi fick huvud/magvärk. Det kallar jag en lyckad onsdag mina damer och herrar! Nu har jag precis läst klart svenska novellen som vi fick i läxa idag för papi, och gud vad invecklad den var. Den var skriven för länge sedan och hade därför ett oerhört svårt skriftligt språk samt handlade den om olika gudar och andra skepnader. Till en början var jag helt borta i textens handling men sen mot mitten så blev den faktiskt jättebra och intressant. Dock fick pappa förklara ett och annat ord lite då och då för mig, haha. Dags för en kopp te som belöning nu och sen blir det att plugga lite mer svenska. Imorgon blir det förövrigt sovmorgon med Gustav, mys! Ciao

must keep our eyes wide open



We'll let tomorrow wait, you're here, right now, with me
All my fears just fall away, when you are all I see

We can't stay like this forever
But I have you here today

And I will remember
Oh I will remember
Remember all the love we shared today

you can't escape your past


jag vill springa barbent på regnvåta, främmande gator i en stad någon annanstans. få se städer vakna i gryningen. hålla någon i handen och dela denna stund med. få se ljusen blänka i svart asfalt. ni vet sådant som gör vita tygskor gråa.

run little rabbit from love

Hej alla bloggläsare! Förlåt för dålig uppdatering, verkligen inte varit på topp under de senaste dagarna. Kom precis hem från Gustav, var egentligen bara tänkt att vi skulle ta sällskap hem från skolan men det blir nästan aldrig som man planerat haha. Annars finns det inte så mycket att skriva om. Jag har ont i ryggen men det är bra nu med min kropp och snart slipper jag medicinen helt, great. Så i helgen blir det förhoppningsvis fest, taggad till tusen (?) Nu ska jag ta en kopp te och mysa lite i sängen, sen blir det att plugga för min del. Puss


RSS 2.0