-


jag gråter bara i regnet

Har mensvärk, så att få sovmorgon var tydligen inget aktuellt. Ligger just nu i soffan och dricker te med kanelsmak medan jag kollar på flapjack. Ska snart börja packa för sen ska jag och Sofisa åka mot vittinge och busa med våra favoritbönder. Undrar dock hur det hela kommer sluta, med tanke på att vi ska vara där själva för första gången. Kommer hur som antagligen komma hem på måndag, så innan dess kommer det inte bli någon uppdatering! Puss


-


I’m busy. You’re ugly. Have a nice day!

-

Juli blev inte alls som jag trodde.

Min juli skulle vara fylld med kärlek.
Värme, ljuvliga kyssar, kärleksfulla blickar och härliga kramar.
Skrattet skulle klinga i öronen och mungiporna fastnat i ett leende.
I juli skulle du betyda lycka för mig.

just set fire to the rain

Och jag känner mig så förvirrad. Det känns som om jag just nu lever i en dröm och inte kan skilja på svart och vitt. Idag får jag se vad jag gör, nästan alla vänner är bortresta och jag har ingen vidare lust för något. Ska väl snart äta middag. Har även hunnit fundera ut olika mål som jag ska ha klarat av när sommaren är förbi. Får se hur det går för den listan, om den verkligen uppfylls eller hamnar i papperskorgen med resten. Hejdå så länge!

-



Det vilda, okända.

-

Jag är påväg hem och klockan är mycket. Jag kanske skulle överraska dig? Du som har varit sjuk och ligger till sängs. Kanske skulle jag få dig att må lite bättre? Ingen är där. Vart är du? Jag letar i varje rum. Ingen där. Bara jag. Jag ringer till din mobil och hör tonen i ett annat rum. Skyndar mig dit och förstår att du måste ha lämnat den kvar. Vart kan du vara? Jag kollar senaste konversationer. Jag tappar mobilen och känner hur jag spänner varje muskel i kroppen. Hur kunde du? Jag springer till toaletten och spyr. Gråter så jag tror att jag ska kvävas. Du hade ju lovat mig! betyder det ingenting? Betyder jag ingenting? Du hade lovat! Och nu sitter jag här själv. Igen. Varför? Varför räcker jag inte till? Hur kan du utsätta mig för det här igen? Jag hör hur någon kommer in från dörren. Jag går dit utan att tänka och slår allt vad jag kan med handflatan. Hur kunde du? Titta på mig! Hur kunde du?


RSS 2.0