jag är helt såld för dessa



jag är upplärd att älska er



"Några av de vackraste saker jag någonsin sett i mitt liv har varit resultatet
av att sniffa lim. Makalösa solnedgångar, fåglar med osannolika färger,
vänner som skrattade så mycket att jag trodde de skulle dö."

-

Förlåt för dålig uppdatering, men just nu känner jag inte för att skriva om mina dagar.
Inget tycks gå som det ska.

-


Den perfekta höstdagen.

and these dreams don't lie

Och de sista drömmarna sträcker sig mot himlen
Över torgens gator går var och en för sig
Om vi någonsin förlorar varandra här i vimlet
Så minns att jag står bakom dig

-

Idag hade jag svenska prov i antiken. Gick förvånansvärt bra! Så nu ska jag ta en kopp te (as usual) och småfira i min ensamhet haha.


åh tjugosex vackra bilder


gratttttttttttiiiiiiiisssss

Ikväll ska vi fira Fisen som fyller 17 år! Blir fördrink och middag hemma hos henne klockan 19:00. Mys. Nu ska jag börja fixa mig, puss på er.


-


Och jag saknar allt det där som vi nu så gärna kallar igår.

det blir sällan så här rätt

Åhå idag är det onsdag, och imorgon torsdag, och snart är det alltså fredag! Just nu sitter jag i min säng och tråkar. Ska kolla lite på paradise hotel innan jag somnar in av allt te jag druckit. Måste bara berätta en sak som hände i helgen förra veckan. Jag och Felicia är påväg till Emma som ska ha förkrök hos henne. Helt plötsligt hör jag någon som skriker "Liiiiinnnneeeeaaaa!", när jag vänder mig om ser det ut som Johan och därför skriker jag tillbaka "Skynda dig! Vi har bråttom". Felicia kollar också upp och frågar mig "Vem är det där?". Jag som tror att det är vår kompis Johan svarar självsäkert "Vem tror du...?". När vi kommer fram och jag kramat honom tittar jag och märker att där står en liten 95a kille som inte alls är Johan framför mig. Jag: "Vem fan är du?" Han: "Vem fan är du?" Felicia: "Vem fan är det här?" Han: "Jag trodde ni var mina vänner, men varför svarade du när jag ropade på dom?" Jag: "Du skrek ju Linnea?" Han: "...Nej, jag skrek Julia". Hahaha, jag måste seriöst fixa både min hörsel och min syn.


-



Another day breaks and the last one's gone
You dig deep just to carry on
Your debt's paid off but it don't feel gone
So you slip out the back and you're moving on

du höll mig uppe varje dag

Och någonstans mellan vårt telefonsamtal och John Mayers utslitna ord
inser jag att vi börjar bli vuxna nu...

-

Igår var jag på en musikal, (We will rock you) med Gustav. Väldigt bra var den! Pappa hade fått två biljetter till förhandsvisningen och hade helt glömt bort dom, och mami var sjuk så vi tog dom mer än gärna haha. Nu har jag precis fixat mig och ska strax börja vandra mot bussen. Ikväll blir det fiesta med Felicia och Emma. Puss


när regnet slår mot fönstret

Och så var helgen slut. Fredagen spenderades med Gustav framför tvn där vi tittade på matchen. 2-0 till Sverige, nice. Sedan på lördagen blev det utgång till Hässelby, en kul men sjukt skum kväll. Igår var jag självklart trött och bakis och därav blev det en lugn dag med film, sen kom farmor över på middag. Jag fick även 1000 kr (för att Elin fick en tvärflöjt förut haha..lille farmor, enligt henne ska rätt vara rätt), så idag efter skolan blir det en sväng in till stan. Bye-e-eee


...



Jon Kortajarena

-

Idag var en seg skoldag med håltimmar och osköna lektioner. På vägen hem ringde lille Elin och hon fick mig att vända om mot stan och möta henne. Sen kom även efterhängsna Felicia...haha nej det var jättemysigt att träffa dom båda! Vi satte oss i sol/regn vädret och pratade om allt mellan himmel och jord. Vid Brommaplan stannade vi till för att Felicia skulle köpa blommor till hennes loverboy. Hon som hjälpte oss att plocka ut var ju inte lite skum, vi bad om råd och plötsligt fanns det ingen återvändo ut ur butiken utan att köpa en bukett för 200 kronor. När vi sagt hejdå till Felicia så satt jag och Elin ute och hade en liten till pratstund innan jag vandrade hemåt. Blev även lite planer inför helgen, nice! Nu ska jag ta en kopp te, städa rummet och sedan ta ett bad och fräscha upp mig. Puss på er.


RSS 2.0