-


Och livet är bra märkligt, stundtals underbart, stundtals vedervärdigt.
Alla dessa vändningar.

i was made for lovin' you

Min lördag var riktigt rolig. Jag var med Ivve och Bella. Vi skrattade och lekte olika lekar som vi skrev på små pappersbitar och drog en efter en. En lek gick ut på att man skulle få straff-sminka varandra. Självklart lyckades vi använda oss utav ett läppstift som inte gick bort. Hela mina läppar var smetade med det, Bella fick en mustasch och Ivana härliga kinder. Så vi fick stå alla tre och skrubba som galningar för att få bort det när vi var färdiga. Idag lyckades jag förövrigt vara i tid i skolan. Hela 20 minuter innan vi började. Och efter skolan var jag hemma hos Gustav och kollade på en tecknad japansk film som jag så gärna ville se haha. Och just nu ligger jag i min säng och vill bara att det ska bli helg igen. 3 skoldagar kvar. Sedan står man återigen timmarna före utgång och dansar omkring i underkläder till sin nya spotify lista. Räknar ner dagarna. Godnatt.

Tappade nyss en ögonfrans. Make a wish.


-

Tänk att ord kan påverka en så mycket. Jag älskar dig Ivana.

"Jag älskar dig så så så mycket. Jag älskar dig då vi är där på höga stolar
och blod med så mycket vodka i och hesa röster. Jag älskar dig, överallt och
varje dag i veckan. Du var där innan, du var där medans, du var där efter,
och du är här nu. Jag vill aldrig se dig gå sönder. Jag vill alldrig se dig gråta."

i love the way he kiss me

Imorgon efter skolan måste jag fixa lite saker. För på kvällen ska jag och min pojkvän fira vår ettårsdag. Vi har bokat bord på en restaurang och kommer ha det hur mys som helst! Och på lördag ska jag försöka få ut Elinpelin och hitta på något kul, ska även svänga förbi Gustav och hans grannar som ska ha blot (en slags "social tillställning"). Haha jag är inte så insatt, men det är tydligen något som dom gör varje år. Nu ska jag ta en kopp fläder/citus te! Min nya favorit bland alla sorter. Baj baj


-





Dö lite. Leva lite.

-

Ligger i min säng och småpluggar engelska just nu. Har varit ledig i stort sett nästan hela veckan från skolan, på grund av inställda lektioner och studiedagar. Så vad har jag haft för mig? Det har faktiskt inte hänt så mycket under mina lediga dagar. I tisdags fixade jag iallafall återigen mitt hår så nu är det ljust och fint! Annars har jag bara tagit det lugnt och säckat ihop. Men imorgon är det skola igen, och jag längtar faktiskt lite hehe. Puss


and the message is so true

Och jag var 6 år.
Sjöng Cornelis I natt jag drömde något som...
Ögonen var oskyldigt blå och drömmarna obegränsade.
Jag trodde på människan.


-


vackert bildspel.

for all the people i love

Nu är jag tillbaka, varit väldigt dålig uppdatering nu över några dagar. Så vad har hänt? Jag har pluggat, medverkat i en talangjakt i skolan, vunnit talangjakten, firat min lillasyster, festat och spårat på spåret. Nejmen helgens festande blev rätt fail, så jag och Sofia ska ta igen det nästa helg. Var även och klippte/slingade mitt hår igår, blev nöjd men ska tillbaka imorgon och fixa det sista. Imorgon är jag förresten ledig hela dagen! Kunde ha blivit en skön sovmorgon på det men klockan halv elva måste jag sitta i frisörstolen. Nu ska jag koka mig en kopp te och läsa lite. Hejdå


-


När ni ser på kärleksfilmer, fastnar orden ni hör?

Inga ord fastnar längre.
Och kanske har det att göra med
att jag tröttnat på
människor som gör goda gärningar
bara när rampljusen är på.

"Jag föll för dig och du förtjänar en nominering
för rollen du spelade."


something on my dirty mind

Igår började kvällen hos Sofia där vi drack vin, åt pizza och lyssnade på Celine Dion hahah. Sen drog vi vidare mot staden fast hann inte komma så långt förrän vi ångrade oss och åkte till Sundby där Rikard hade fest. Det var kul att träffa alla igen men själva festen var lite småseg eftersom det var olika grupperingar överallt. Men vi hade trevligt, dock sen när vi skulle röra oss hemåt så upptäckte vi att någon hade snott med sig Sofias skor, så efter mycket letande gav vi upp och det slutade med att Sofia fick vandra hem i Rikards skor. Jag fick även med mig ett gosedjur(?)som Rikard gav mig haha. Nu sitter jag i mitt rum och mår piss! Inte för att jag är bakis utan för att jag verkligen måste till läkaren imorgon. Har skjutit upp det allt för länge så nu sitter jag här med min äckelmage igen. Äsch får skylla mig själv. Nu ska jag dricka pulver och ta smärtstillande och njuta av sista dagen på lovet! Om några timmar kommer även mami och Elin hem från London, har saknat dom till tusen. Puss


-




Och vad jag ser ikväll är en stad där bussarna går precis som människorna,
i egna världar. Och precis som bilarna tycks ingen vilja stå still.

För precis så är det vi kallar livet. Det står inte stilla.
Det väntar inte på oss. Någon föds, någon dör.
Morgon som kväll, dag som natt.

Klockan är åtta och överallt händer det något hemskt i världen.
Klockan är åtta och överallt händer det något ljuvligt i världen,
ett magiskt klockslag. Livet står aldrig stilla.


glöm aldrig att andas ut

Dom senaste dagarna har inte varit mina bästa om man säger så, därav ingen uppdatering. Nu ligger jag i min säng och tänker på både det ena och det andra. Jag tror faktiskt att jag ska ta fram mitt stora block och måla lite. Kanske skissa av mina tankar på en blankt papper. Det gjorde jag jämt förr..undrar varför jag slutat? Har slutat med väldigt mycket som jag gillar på den senaste tiden. Haha Arvid har verkligen rätt, hela den här bloggen lyser av depression. Emobloggen!


saknar dig min fina vän

Kollade igenom alla inlägg från min gamla blogg och gud vad jag saknar tiderna med dig.

"Åh jag verkligen hatar onsdagar och måndagar, fast onsdagarna är nog värst, för då har vi syslöjd! Och vår syslöjdslärare Åse typ hatar mig och avgudar Felicia, så medan hon typ gör Felicias arbete så får jag inte hjälp en endaste gång och får sitta där med min fula korsstygns gubbe"

"Sen förövrigt sprang jag och Felicia runt i skolan och sjöng på Everybody was Kung Fu Fighting och lekte kungfu muppar. Det hela slutade med att Felicia taggade sönder och hoppade från en trappa och "bröt sin fot"(stukade den haha men hon vägrade inse det)."

"Vi hade också en kille från Madagaskar som kommit på besök för att prata om sitt land för oss. När han hade pratat klart så skulle det vara en liten fråge stund, och då ville jag och felicia veta om han hade sett en haj. Så Felicia frågade om han hade gjort det, och vi fick tillbaka som svar: "Yes, one time. In a zoo." Haha vi menade självklart om hade hade sett en på riktigt i Madagaskar i havet. Lite små kul."

"Idag hade vi en "spy kupp" inom klassen, den gick ut på att alla skulle spy i klassrummet, olyckligtvis så spydde bara Simon lite och hela planen vart ett fiasko men gud vad kul det var att se på när vissa drack salt vattnet som jag och felicia hade gjort, haha."

"Efter "skoldagen" drog jag och Felicia hem till mig och lyssnade på 107.5 och röjde sönder på studsmattan. När vi skulle köra moppen tillbaka fick Felicia panik(?) och körde in i en buske och trodde att jag kittlade henne, haha det måste ha sätt sjukt kul ut."

"Imorgon ska vi ha "idrottsdag", då kommer jag och Fagge som vanligt få våra tävlingsinstinkter och spåra sönder. Så ni andra klasser som kommer möta oss, bered er på att förlora"

"Vad hände? PUMBAAAAAAA"


-

Och vi talar om tid
men
inte om
timmar
Inte om
minuter
Inte om
sekunder

Vi talar om minnen.

jag tar ett djupt andetag



..och andas ut dig. Er alla. Även mig själv.


RSS 2.0