how would we explain it?




And I get weak
I get weary
I miss sleep
I get moody
I'm in thoughts
I write songs


I'm in love
I walk on

-

Ditt liv skrivs ner. Sida efter sida.
Och i mitten av alla tunna skurna papper finner du sanningen. 

Jag slog upp sida 682. 
Och det handlade aldrig om handlingen som gjordes,
utan snarare om det faktum att man ljög, valde att se bort.
Valde att låtsas som inget hänt.


ever so young and sweet


It always fascinated me how people go from loving you madly to
nothing at all, nothing.

-

Usch, idag vaknade jag med svårigheter att andas och världens huvudvärk. Men nu har jag tagit en kopp te och smärtstillande så huvudet börjar lugna sig. Ligger och kollar på danska paradise hotel..haha patetisk tjej, alla dagar är den andra lik. Förhoppningsvis rullar helgen bara på! Puss


and take me far far away


-

Hur ska jag klara mig? Får inte lämna sängen och huset förrän på måndag enligt läkaren. Och imorgon åker Gustav, så jag kommer få ligga i min ensamhet och ruttna. Kul. Nu ska jag ta en kopp te. Min medicin. Och äckelpulver för tarmen. Livet leker.


biggest diamond of them all

Fy skatan! Har blivit jättesjuk. Ligger i min säng och hostar upp mina lungor just nu. Ska till läkaren klockan 12 och ta fler prover. Gustav är påväg hit för att ta hand om mig lite, dock vågar han inte pussa mig förrän vi vet vad det är eftersom att han åker till Liverpool i helgen haha. Tills han kommer ska jag fortsätta med danska paradise hotel, hare gött.


-

Äntligen helg! Just nu håller Gustav på att fixa frukost till mig och jag ligger kvar i sängen och leker drottning. Idag blir det att möta Sofia och fixa lite saker, sedan ikväll blir det ut i skärgården till Felicias pojkväns landställe. Och imorgon blir det mys-kväll med Gustav. 9-månader. Rainbows and kisses.



31 seconds now i'm gone


Det här är slutet på vår film.


of course my little horse

Hej alla fina hästar! Nu har jag precis ätit mellanmål, slutade 12 idag i skolan så det blev inte en allt för krävande dag för min del. Och imorgon är det fredag, wohu. Ikväll ska jag troligen dricka te med Elin Österblomma, och imorgon blir det att träffa Sofisa och fiesta hela natten lång. Pusspuss

jag saknar det här och dig



Vi tar inte längre vårt morgonkaffe ihop.
Nu istället dricker vi det i varsitt kök,
i varsitt främmande land.

-

Åh nu är jag äntligen hemma! Har varit 2 sjuka veckor på Kos. Allt från tårar till ren lycka. Men nu är jag återigen hemma i stillsamma Sverige och imorgon börjar skolan för min del. Känns inte alls lika lockande. Snart är det iallafall mat här hemma och sen kommer Gustis hit. Puss på er.


RSS 2.0