we could write a bad romance

I used to wait for you. Days would go by before I got a text or a hello, but I was so elated to finally hear from you that I ignored all the signs.

I forgot that I deserve better. I forgot that I actually need someone who's going to uplift and adore me, worship me, love me completely, just as I loved you. But I'll never get that from you.

I'll never get the sweet note or that hug or the awkward hand holding. I'll never be able to hold you again, to kiss you and run my fingers along your collar bone; you're simply too cruel. I can't deal with the insensitivity and the cutting jokes. I can't deal with the degrading behavior you're so trapped in.

You're sorry? Well that's wonderful, but I don't want apologies. I want a change in behavior, a change in character, and I'm not going to ask that of you because I know you too well. This is who you are, this is how you are, and I'm not supposed to try and change that. I'm accepting you as you, and moving on.

-

Idag vaknade jag vid halv 2, och steg då upp och fixade klart pumpan som vi barn hade fått i uppdrag att göra av mami. När jag skulle skära det allra sista på munnen så går självklart hela pumphelvetet i bitar. Men kreativ som jag är, lagade jag ihop den igen med hundratals tandpetare haha. Nu ska jag fixa mig och sen blir det att träffa Fia. Puss!

you are my fucking heroine


i wouldn't waste your time


she laughed and walked away

Hej mina kära läsare! Kom precis hem, varit på fest med Sofia och Ivana hemma hos Jeff. Var lite små segt i början, men sen blev det faktiskt kul. På vägen hem sedan följde Gustav mig enda hem till min gata, så snäll som han är haha. Nu sitter jag i min säng i värmen och dricker mjölk samt äter chips. Alla dricker cola till sina chips, men cool som jag är så kör jag jämt på mjölk, så jävla gott. Och vafan är det med allt folk som dricker kaffe? Usch jag spyr bara av luktenm, så äckligt. Okej känner att alkoholen börjar sp¨åra lite i mig, mitt inlägg har verkligen ingen mening, aja fkb. Imorgon ska jag förresten vara med Gustav hela dagen, ska bli jätte mys! Puss


can't break a broken heart


k

k


together, but so broken up inside



i saw the end before we'd begun

Precis kollat klart på två skräckfilmer nu på tv400 med Fia. Efter gårdagens film hos Ivana, så kändes dom inte så farliga om jag ska vara ärlig. Nu lyssnar vi på Ivanas "sad skiva :(" ifrån sjuan, vet inte varför men har inte kunnat sluta lyssna på den sedan jag hittade den i min garderob under städningen. Nej nu ska vi sova med våra demonkompisar! Natti
p.s imorgon ska jag leka med puppy


-

vår kärlek påminner inte om någon saga jag drömde om som liten.


drink all day, play all night

Imorse vaknade jag av att min mobil ringde för fullt klockan 11:00, det var lilla Elin som ville att jag skulle följa med henne in till Vällingy och fixa cigg, efter lite tjat klev jag upp ur sängen och mötte henne. När vi fixat cigg tog vi en rökpaus och sen gick vi hem till henne och drack te medan vi kollade på idolframföranden. Efter lite mat kom även Fia dit och gjorde oss sällskap, sen tog vi en promenad och sen fortsatte jag och Fisen hem till mig. Och nu sitter vi här, festen blev inställd och vi är taggade till tusen. Dålig kombination. Puss!


all the pain you put us through


a twofaced person is what I'll see
did you change with time, what's wrong with you?


-

I wish you had a favorite beauty spot that you loved secretly
'Cause it was on a hidden bit that nobody else could see

she knew how to play her part

Usch vad äcklig filmen var, den var helt sjuk! Den fick min puls att kännas som ett hysteriskt flipperspel. Pappa var hur som helst snäll och hämtade mig och Fia, vilket var bra haha eftersom att vi sprang till och med ut ur Ivanas lägenhet av rädsla (vi trodde att tanten som bor under henne skulle komma ut och bita oss som i filmen). Nu sitter jag iallafall i mitt trygga vardagsrum med benen på bordet, datan i knät och en kopp te vid min sida. Försöker fundera ut vad jag ska klä ut mig till imorgon, då det är halloweenfest hos Lorp, sånt gillar vi! Godnatt gott folk


trying to take everything in


why you wasting your time

Have you ever loved someone so much
You'd give an arm for
Not the expression
No, literally give an arm for
When they know they're your heart
And you know you were their armor
And you will destroy anyone who would try to harm her
But what happens when karma
Turns right around to bite you
And everything you stand for turns on you despite you
What happens when you become the main source of her pain

made you stand out in a crowd

Kvällens planer blir att chilla med Fisen och Ivve. Vi ska se en döäcklig film som heter [Rec] hos Ivana. Och hon är ensam hemma, snacka om obehaglig situation. Sen blir det även att vandra hemåt i mörkret för min del, hur ska det här sluta kan man ju undra..puss!

lyckats glömma vem jag är


Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

-

trying to forget as i light another cigarette

RSS 2.0